Doorlopend krediet lening aanvragen

 Doorlopend krediet lening aanvragen  Reacties uitgeschakeld voor Doorlopend krediet lening aanvragen
jan 292012
 


Iedereen die in Nederland een doorlopend krediet lening wil aanvragen moet minimaal 18 jaar of ouder zijn. Voor iedere lening die je wilt aanvragen geldt dat je meerderjarig moet zijn. Veel kredietverstrekkers hebben een maximaal leenbedrag voor jongeren.

Veelal is er naast een minimum leeftijd ook een maximum leeftijd bij het aanvragen van een doorlopend krediet. Deze varieert per krediet verstrekker tussen de 60 en 70 jaar. Dit doen kredietverstrekkers omdat de kans dat ze het geld terug krijgen kleiner wordt naar mate een persoon ouder wordt.

Voordat je doorlopend krediet aanvraagt, is het verstandig om de verschillende doorlopende kredieten van de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken.

Bij het afsluiten van een doorlopend krediet wordt er een maximale grens (bedrag) bepaald tot waar je kunt lenen, dit wordt een krediet limiet (ook wel krediet plafond) genoemd. Je inkomsten (loon, salaris, wedde, etc.) en uitgaven (huur / hypotheek aflossing, gas, water, licht, alimentatie, andere leningen, etc.) bepalen de hoogte van je krediet limiet van je doorlopend krediet. Ook kan worden gekeken naar de inkomsten en uitgaven je eventuele partner bij de beslissing van de hoogte van het krediet limiet.

aanvragen doorlopend krediet

Wil meer informatie over persoonlijke leningen, dan kun je kijken op deze onafhankelijke site gericht op persoonlijke leningen.

© 2012 Doorlopend Krediet informatie Privacy Policy | Contact Wat is geld